Blog

 • Miljøbevist !

  Det er vel ikke uten grunn at du er på nett siden til h-k-h.no . Jeg vil tro at en av grunnene er at du er opptatt av miljøet.

  Les posten
 • WORX Roughneck

  Et unikt naturbasert alternativ til rengjøring og avfetting i motsetning til petroleums-, fluor- og klorholdige løsemidler. Dette høyytelses avfetningsmidlet løser de vanskelige jobbene, ideell for rengjøring i industri- og handelsnæringen

  Les posten
 • WORX WindoZ

  Industriell kraft, rengjør vinduer, glass og andre glatte overflater trygt, naturlig og filmfritt uten å skade deg selv, barn, kjæledyr eller miljøet! En Vindusrens som er sikker, ikke giftig, miljøvennlig, for rengjøring av vinduer, glass, pleksiglass, lexan, utstillingsområder og ytre vaskbare overflater.

  Les posten
 • WORX MIGHTY1

  WORX MIGHTY1 Universalrensemiddel er en miljøvennlig måte å rengjøre alle typer vanlige overflater og vaskbare områder i hjemmet, på kontorer, restauranter, hotell, skoler, båter og mye mer.

  Les posten
 • WORX HD Clean

  HD Industrirens som har høye avfetningsegenskaper (bedre enn de fleste overflateaktive stoffene) kan brukes som et vannbasert rengjøringsmiddel for nesten alle industrielle bruksområder, slik som anleggsrengjøring, rengjøring av biler og lastebiler (kraftvask) og mange krevende rengjøringer innen husholdningen Bruk på silikonforseglinger bør begrenses.

  Les posten
 • WORX Attax

  Biologisk nedbrytbare ATTAX Gulvrens er et optimalisert overflateprodukt for bruk med en vannbase, som et avfetnings- og rengjøringsprodukt. ATTAX Mikrobiell Gulvrens kombinerer bruken av et mikrobiologisk produkt med et europeisk biologisk nedbrytbart, vannbasert overflatemiddel av ypperste klasse.

  Les posten

Logg inn